Om oss

Glunet är en portal för ekonomisk kunskap kring svenskt näringsliv, finans och exportnyheter.

Vi på Glunet vill skapa förutsättningar för den som vill bevaka och vara uppdaterad i Svenskt näringsliv. För att göra detta leds vi av våra kärnvärden: Allas rätt till information, delaktighet och hållbarhet.

  • Delaktighet – Bli delaktig genom att läsa, analysera, dela och ta informationen vidare genom att diskutera. Glunet erbjuder ett vardagsrum med diskussionsunderlag för finansiella fokusområden, så som näringsliv och export. Besök vår sida och ta del av innehållet.
  • Allas rätt till information – Här kan du som läsare ta del av aktuella händelser och information i finansvärlden, som inte bara rör Sverige på ett stort plan, men som även har betydelse för lokala ekonomier. Vi på Glunet vill använda ett språk som alla förstår och värna om allas rätt till information. Genom att tillgängliggöra viktiga ämnen i digitaliserade medier ökar möjligheterna för människor att sprida och dela kunskap.
  • Hållbarhet – Glunet står bakom socialt ansvarsfulla värderingar, och genom att utarbeta vår portal genom digitala resurser bygger vi förutsättningar för så väl ekonomiska som miljömedvetna hållbarhetsstrategier.

Vi på Glunet brinner för exportfrågor, svenskt näringsliv och finansnyheter, och vi tror att du som hittat hit också gör det. Varmt välkommen hit!